[O2] 1.6 FSI - element doprowadzający powietrze

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wojtek krasko
    Classic
    • 2006
    • 16

satoot, ogólnie jest OK. Duży wyświetlacz. Wgrana MapaMap6 wersja easy jest ogólnie do dupy i nie polecam. Wgrałem już AutoMapę 5.3 PL i teraz wgrałem Automapę EU. One są już OK. Mama wrażenie ze bateria słabo trzyma, ale nie mam jej jak dobrze naładować. Kupię ładowarkę na mini USB i wtedy dobrze sprawdzę. Filmy też przetestuje teraz przez weekend i dam znać. Dobrą rzeczą jest w niej duża pamięć 1GB na której jest wgrana oficjalna mapa. A inne do woli wgrywasz na pamięć SD wkładaną. Ogólnie mogę powiedzieć, że jakie pieniądze taka nawigacja :wink: . Używam jej sporadycznie więc dla mniej jest OK.

[ Dodano: Nie 15 Lut, 09 22:38 ]
    Filmy odtwarza z z rozszerzeniem wmv. Więc wgrałem na kartę Madagaskar 2.avi i zmieniłem rozszerzenie na wmv. Poszedł bez problemów. Co do map. Wgrałem pełną wersję MapyMap czyli wersję top+GDE i w porównaniu z Automapą 5.3 jest bardziej szczegółowa. Tzn. adresy w małych miasteczkach typu Miechów ma z numeracją domów, a AM 5.3 ma tylko ulice i skrzyżowania. Jeżeli chodzi o trasy do krajów europy to AM5.3 jest bardziej szczegółowa od MapyMapTOP. AM oblicza chyba szybciej trasę.
    hekla iceland
  • Yogi
    Ambiente
    S_OCP Member
    • 2005
    • 170

Witam

czy ktoś może rzucić nr częsci zaznaczonych na czerwono ?

-rurka (czy ona jest elastyczna ?)
    -puszka

[ Dodano: Pią 01 Sie, 08 23:14 ]
    może jednak ???

Załączone pliki
    e46 320d

Komentarz

Pracuję...